Berisha om Örebros miss: ”Tråkigt att de går ut med någonting som inte är klart”

Örebro SK Futsal gick under gårdagen ut med nyheten om att nyckelspelaren Senad Berisha förlängt sitt kontrakt med klubben. Någonting som naturligtvis spred glädje bland supportrar, då Berisha varit en av Örebros absolut främsta nyckelspelare under de senaste säsongerna.

Problemet var dock bara att kontraktet inte alls var påskrivet, vilket Nerikes Allehanda var först med att berätta.

Futsalbloggen fick senare tag på Berisha, som då gav sin syn på händelsen.

– Jag var på plats och tog bild, och vi kom nästan överens. Men det blev inte riktigt så som jag ville ha det, så för tillfället är jag inte klar, säger Senad Berisha till Futsalbloggen.

Vad kände du när du såg att ÖSK gått ut med nyheten?

– Att det är tråkigt att ÖSK går ut med det när det inte är helt klart.

Det är sedan tidigare känt att Berisha lockat intresse från ett flertal klubbar, och frågan är nu om en sådan här händelse gör honom mer tveksam till en fortsättning i Örebro.

– Tveksam och tveksam. Jag gillar klubben och är glad över att jag är en av spelarna som får förtroendet att få ett nytt kontrakt. ÖSK vet om att jag har andra erbjudanden, säger han och fortsätter:

– Jag trivs bäst här i Örebro just nu. Gillar grabbarna och ledarna starkt. Men runt omkring kan det vara lite strul. Jag har inte bråttom, men ÖSK har bråttom. Med runt omkring menar jag det som hände igår för min del.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img