Duo klar för IFK Göteborg Futsal – värvar från rival

Det har varit väldigt tyst det senaste kring fjolårets SM-segrare IFK Göteborg Futsal. Laget är aktuellt inför det stundande Europa-spelet som spelas 16-21 augusti. Det är den första rundan, och det var också där det tog slut för laget förra året. Lottningen för den första rundan sker 7 juli.

Blåvitt kommer också under augusti månad delta i Nordic Champions Cup, där de tillsammans med Örebro SK kommer att ”representera” Sverige.

Nu står det klart att laget fått in två stycken förstärkningar till säsongen där hoppas kunna försvara SM-guldet.

Spelarna det handlar om är Anton Lundqvist från Skoftebyn och William Nimbs från Gais. Det bekräftar tränaren Lars Ternström på klubbens hemsida, samtidigt som han berättar att nyförvärven sett mycket bra ut än så länge och att de kommer att tillföra en hel del till laget.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img