Just nu: Han lämnar tränaruppdraget i IFK Göteborg

IFK Göteborg Futsal kan stoltsera med att ha vunnit SM-guld – två år i rad. Båda gångerna har de slagit IFK Uddevalla Futsal i finalen.

I år siktar laget på ännu en final, men man kommer att tvingas klara sig utan huvudtränaren Lars Ternström. Kontraktet gick ut nyligen och klubben har, i samråd med Ternström själv, inte valt att förlänga det. Det bekräftar både klubben och Ternström för Futsalbloggen.

”Lasse har haft två framgångsrika år som huvudtränare för vårt herrlag och vi är tacksamma för hans insatser. Hans avtal har nu gått ut och vi har i samförstånd beslutat att inte förlänga det vidare. Det handlar alltså inte om något avhopp. IFK kommer presentera en ny tränare inom kort.” skriver IFK:s styrelse till Futsalbloggen.

Texten uppdateras

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img