Torslanda förlänger med Pettersson

Torslanda IK Futsal förlänger med Joel Pettersson. I och med detta så har SFL-klubben tretton spelare som är klara för den kommande säsongen.

– Joel är en stark pivot som skjuter bra med båda fötterna. Joel har på kort tid visat fina kvalitéer på futsalplan och har en enorm potential. Joel gör sin andra säsong för TIK-futsal (AUFC) skriver Torslanda på sin Facebook-sida.

Sedan tidigare är följande spelare klara för den kommande säsongen: Peter Paananen, Andreas Bertilsson, Erik Johannesen, Tobias Haglund, Jonas Tunås, Hannes Tunås, Andreas Haglund, Martin Christiansson, Björn Niklasson, Tor Isaksson, Teodor Linden, Fredrik Alvefelt, Joel Pettersson och tränaren Fredrik Augustin.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img