Tung kväll för blåvitt

I kvällens sista match av Nordic Champions Cup mötte IFK Göteborg Futsal, det finska laget Golden Futsal Team. IFK Göteborg kom till matchen med en tunn trupp, där Nicklas Asp, Kristoffer Melin, Christoffer Jönsson, Emil Svensson, Anton Lundqvist, Adam Stefansson, Fredrik Karlsen och målvakten Christopher Solberg fick speltid, men det skulle visa sig att Golden Futsal Team var ett par nummer för stora.

Första halvlek speglas av att ett disciplinerat Golden styr matchen med bollrullning, där IFK Göteborg inte riktigt hänger med i sitt försvarsspel. Golden Futsal Team går till paus med 2-0-ledning efter mål av Lasse Lind på en hörnvariant och mål av Mikko Kytölä.

Golden Futsal Team rivstartar andra halvlek med mål av Mikko Kytölä. Trots att Göteborg höjer sig i andra halvlek så är matchbilden i princip densamma, där Golden styr spelet och aldrig blir riktigt hotade av Göteborg. Tre mål på kort tid avslutar matchen till det finska lagets favör.

Matchfakta Golden Futsal Team – IFK Göteborg Futsal

1-0 Lasse Lind
2-0 Mikko Kytölä
3-0 Mikko Kytölä
4-0 Jukka Kytölä
5-0 Lasse Lind
6-0 Jukka Kytölä

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img