Förlust för ÖSK Futsal

Tidigare idag mötte ÖSK Futsal, de norska mästarna Sandefjord Futsal. En match som var mållös i första halvlek, men som sedan skulle utvecklas till ett riktigt målkalas.

Sandefjord inleder matchen bäst ned flera avslut på mål och fasta situationer. Det norska laget har även mycket bollinnehav med bollrullning. När ÖSK väl får bollen så får de problem med Sandefjords pressförsvar. Niklas Espergren får till en farlig målchans efter en solorush på högerkanten. Snabb replik Av Ergin Bajrami därefter.

Örebro jobbar sig in i matchen i slutet av första halvlek, och bägge lagen har avslut på mål.

I början av andra halvlek gör Sandefjord två mål på kort tid, varav det sista var på en hörnvariant. Sandefjord fortsätter att skapa möjligheter, efter mycket omställningar. Matchen utvecklas sedan åt ett svängigt spel utan att det händer så mycket.

Två mål av Sandfjord ger norrmännen 4-0, varav det första målet var på ett omställningsspel, efter en utkast av målvakten. Ett misslyckat jokerspel för ÖSK ger 5-0. Därefter får ÖSK två tröstmål innan Sandfjord kan avsluta matchen med två mål efter misslyckat jokerspel.

Matchfakta Sandfjord Futsal – ÖSK Futsal

Målskyttar Sandefjord Futsal: Mål: Marius Anthonisen (3), Walter Devig, Iver Strandheim, Lars Flatøy, Andreas Ajer.

Målskyttar ÖSK: Pajtim Abazi, Simon Blomqvist.

 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img