IFK:s målkalas avslutar Nordic Cup

Tidigare idag avslutades Nordic Champions Cup med en match mellan IFK Göteborg och Lystrup Futsal. För IFK:s del så stod en tredjeplats i turneringen på spel.

IFK Göteborg inleder matchen bäst med bollrullning och skott av Adam Stefansson. Göteborg fortsätter att koppla greppet med flera avslut utanför mål. Köpenhamn försöker att etablera ett spel mot ett högt försvarande Göteborg. IFK får sedan till ett farligt läge på en hörnvariant, och danskarna får sedan en liten period med mycket boll och chanser.

Adam Stefansson ger IFK ledningen efter en fast situation. Emilio Rossi får till ett stolpskott efter att ha tagit sig förbi sin gubbe på kanten, och Göteborg befäster sin position i anfallszon.

Göteborg inleder andra halvlek optimistiskt med bollrullning, en chans på en hörnvariant, kontringsmöjlighet och ett par stolpskott. Köpenhamn klarar inte av att etablera något spel till en början men lyckas sedan lyfta upp spelet, och får till några chanser efter flera slarvfel av Göteborg.

Erik Svensson utökar ledningen efter en hörnvariant och efteråt blir det målkalas. Tre mål på kort tid där Emilio Rossi står för två mål, varav det sista är ett vackert konststycke där Rossi snor bollen från målvakt och försvarare, gör sin gubbe och skickar upp bollen i krysset. Adam Stefansson avslutar målskyttet efter ett fint samarbete med Anders Magnusson.

Matchfakta IFK Göteborg – Lystrup Futsal

1-0 Adam Stefansson
2-0 Erik Svensson
3-0 Emilio Rossi
4-0
5-0 Emilio Rossi
6-0 Adam Stefansson

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img