Oavgjort i sista matchen

Tidigare idag spelade ÖSK Futsal sin sista match i Nordic Champions Cup. Där mötte laget från Närke, Köpenhamn Futsal.

ÖSK börjar matchen med ett högt och aggressivt försvar. Simon Blomqvist får till ett avslut på en kontring. Köpenhamn tar tidigt ledning efter att ha tagit sig genom ÖSK:s försvar. Båda lagen försöker att föra spelet och Köpenhamn utökar ledningen på en fast situation.

Örebro försöker att komma ikapp Köpenhamn och satsar tidigt på jokerspel med stort tålamod, något som de också lyckas med då ÖSK reducerar.

I andra halvlek för Köpehamn spelet inledningsvis, ett friläge till intet får danskarna också. Ett par ÖSK-anfall ger danska konstringsmöjligheter. Spelet svänger fram och tillbaka innan Simon Blomqvist kan kvittera för ÖSK.

En hörnvariant ger noll för Köpenhamn. Ergin Bajrami ger ÖSK ledningen efter en kontring. Köpenhamn satsar på jokerspel, något som också ger resultat och 3-3. Jokerspelet fortsätter och Köpenhamn rullar boll och försöker att luckra upp ÖSK i slutet av matchen. ÖSK missar ett par öppna lägen när dem vinner boll från Köpenhamn.

Matchfakta ÖSK Futsal – Köpenhamn Futsal

1-0
2-0
2-1 Paul Balkstedt
2-2 Simon Blomqvist
2-3 Ergin Bajrami
3-3

 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img