Han förlänger med IFK Uddevalla: ”Stark tro på ett SM-guld”

Det börjar hända saker i IFK Uddevalla Futsal. Sedan tidigare står det klart att förra årets assisterande tränare, Lalo Rojas, tar över huvudansvaret. Spelande tränaren Angelo Vega har förlängt sitt kontrakt, men kommer endast verka som spelare.

Det står nu även klart att Mergim Berisha, 22, är klar för en fortsättning hos SM-tvåan.

– Jag valde att förlänga med anledning av att jag tror vi kan fajtas i toppen även i år. Jag vill vara med och utveckla sporten, samt vara en förebild för de små och bjuda på bra futsal för våra fans. Jag vet inte var den här resan tar slut, men jag hoppas och har en stark tro på ett SM-guld i år, säger huvudpersonen till IFK:s hemsida.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img