Lagkaptenen förlänger med IFK Uddevalla

IFK Uddevalla har den senaste tiden varit aktiva och förlängt med flera spelare samt gjort klart med en ny tränare, nu förlänger klubben med lagkaptenen och landslagsspelaren Granit Berisha.

På IFK:s hemsida berättar Granit bland annat om sin förlängning men även om betydelsen om att vara lagkapten.

– Det var absolut inget svårt val för min del att skriva på ett nytt ettårs-kontrakt med klubben. Det vi har gjort inom futsalen har väckt Uddevalla och övriga Sverige enormt. Den resan vi har gjort tillsammans drömmer folk om att få uppleva, för vi känner varandra sedan barnsben och har sjukt roligt ihop, samtidigt som vi presterar bra futsal, säger Granit.

– Det är väldigt stort för mig att få vara kapten för laget. Med kaptensbindeln på armen representerar jag hela laget och en stor del av föreningen. Det är därför viktigt att jag som lagets kapten visar en stor mognad mot ALLA både på och utanför planen. Jag ser fram emot den kommande säsongen och hoppas på lika bra stöd som under förra säsongen, avslutar han.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img