ÖSK Futsal samarbetar med supporterklubb

SFL-klubben ÖSK Futsal har inlett ett samarbete med Kubanerna. Kubanerna är en supporterförening som stöttar ÖSK Fotboll i allsvenskan.

Samarbetet kommer att inledas med en smekmånad där medlemmar i Kubanerna får fri inträde till Örebro Open Futsal Cup och samtliga träningsmatcher.

– Ända sedan vi gick in i ÖSK familjen har det varit högt prioriterat att få igång en dialog med Kubanerna. Vi hoppas detta är det första steget mot ett långt samarbete där båda kan hjälpa varandra att växa. Vi hoppas att Futsal kan bli ett komplement för de Kubaner och fotbollssupportrar som spenderar vintern väntandes på våren och fotbollssäsongen säger ÖSK:s ordförande Johan Ivhall till klubbens hemsida.

Även Andreas Svensson i Kubanerna ser fram emot samarbetet:

– Att vara medlem i Kubanerna är inte bara ett medlemskap, utan även en gemenskap för alla som håller på ÖSK! Vi må vara fotbollens officiella supporterförening men vi har medlemmar som genom åren på ett eller annat sätt aktivt stöttat klubben i övriga sporter inom ÖSK-familjen. Vi vill självklart att Futsalen ska känna sig varmt välkomna i den svartvita dressen och bidra att bygga upp en aktiv läktarkultur där flera allsvenska konkurrenter redan befinner eller är på väg att etablera sig, inom futsalens elitnivå!

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img