De provtränar med Torslanda Futsal just nu

Torslanda IK Futsal är i full gång med träningarna inför den kommande säsongen. På deras hemsida skriver de att de är just nu inne på den tredje träningsveckan.

Vidare skriver de att fokuset har främst legat på att få upp flåset samt att sätta försvarsspelet.

Just nu har de även en period där spelare har chansen att provträna med klubben, och för närvarande återfinns Andreas Jernarp (Torslanda IK som utomhusklubb) William Lännholm (Torslanda IK), Anders Gonzales (IFK Björkö), Nima Kadivar (Kortedala), Alen Veric (IFK Fjärås) och Husein (futsalskolad i Iran) i klubben som provspelare.

Vilka som får fortsatt förtroende i klubben återstår att se. Klubben skriver även att fler spelare är intressanta för laget, men att de för närvarande är för upptagna med fotbollen. Truppen ska vara spikad inför lägret i Örebro den 22 oktober.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img