Änglar sökes

Nu i hösttider, när mörkret kryper närmare, och fotbollssäsongen lider mot sitt slut är det många spelare som sneglar åt futsal. Då kan vi på Futsalmagasinet tipsa alla spelsugna lirare i Göteborgsområdet att knacka på IFK Göteborgs dörr. I oktober är det nämligen fritt fram att testa sin talang hos det blåvita damlaget med stundande futsalsäsong. I år har IFK Göteborg anmält sig till spel i DM-serien och i den regionala futsalserien, precis som föregående år och båda leder till SM. Så på med vingar och skor, skynda dit och se om du är ängeln de söker! Följande datum gäller; måndag 3 oktober kl 18.00, onsdag 5 oktober kl 19.00, torsdag 6 oktober kl 19.30 samt måndag 10 oktober kl 18.00. Samtliga provträningar sker i Önneredsskolan.

– Är du sugen på att spela futsal med ett av Sveriges bästa damlag så hör av dig till mig, eller kom ner på våra provträningar! uppmanar tränaren Emma.

Ni når henne på: [email protected]

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img