Skyttekungen förlänger med Täfteå

Täfteå IK förlänger med den tongivande spelaren Alaa Mohammad. Mohammad noterades för 10 mål i SFL förra säsongen vilket gjorde att han vann den interna skytteligan.

– Alaa kom till klubben inför starten av Svenska Futsalligan 2014, där Täfteå fick avhoppade Mariehems plats. I Mariehem spelade Alaa och var starkt bidragande till att Mariehem säkrade ett kontrakt i Svenska Futsalligan (SFL). När det blev klart att Mariehem tackat nej till platsen började lagbygget i Täfteå IK direkt. En av de första spelarna som kontaktades var Alaa, främst för att vi letade efter en målskytt. Efter första mötet var det klart, Alaa blev Täfteå-spelare. Första säsongen blev kanske inte som vi tänkt, att Alaa skulle bidra med målskyttet, men istället visade det sig att Alaa var mer komplett än så och bidrog starkt med mängder av viktiga assist. Andra säsongen kom även målskyttet igång på allvar och utvecklingen för Alaa går framåt hela tiden, trots stigande ålder och vi kan förmodligen förvänta oss en glödhet man i sina bästa år under denna säsong! Passionen för sporten och viljan att vinna varje närkamp är något som utmärker Alaa Mohammad och i sina bästa stunder knackar han dessutom på dörren till landslaget, skriver Täfteå på sin hemsida.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img