Bajenfostrade talangen klar för Söder Futsal

Som ungdomsspelare var han en del av den svenska storklubben Hammarby IF:s ungdomslag.

När laget för några år sedan avancerade till Allsvenskan, då trodde många att Kasper Kajermo skulle bli en del av a-laget. Men i stället valde klubben att ta in spelare utifrån, och Kajermo valde då att flytta till USA och spela för University of New Mexico.

Nu är han dock tillbaka i Stockholm, vilket Söder Futsal uppmärksammat. De har nämligen plockat in honom som ny spelare till årets säsong.

Kasper är trots sin ringa ålder både klok och mångsidig som fotbollsspelare. Speluppfattning, passningsspel, teknik och fysik är hans starkaste egenskaper. Omställningen från fotboll till futsal kan vara svår. Klarar Kasper att ställa om kommer han bli en riktig sevärdhet i Vintervikshallen, skriver klubben på deras hemsida.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img