Duo väljer att lämna Täfteå – för lokalrival: ”Tunga namn att tappa”

Det står nu klart att Täfteå IK, tillhörande i den norra SFL-serien, tappar två spelare. På samma gång – till samma lag.

Duon Emil Sjöberg och Philip Andrieu lämnar klubben, och de båda är klara för lokalrivalen Gimonäs Ungdoms IF (GUIF). Laget spelar för närvarande i division 1, men tog sig i fjol till SFL-kval.

– Emil och Philip sa tidigt efter förra säsongen att de ville gå till GUIF och det får man respektera, då får vi som klubb chans att ersätta spelarna på ett schysst sätt, skriver Täfteå på deras hemsida.

– Det är såklart tunga namn att tappa. Både Sjöberg och Andrieu är riktigt bra futsalspelare och som med många andra kreativa och finurliga lirare kan vara riktigt jobbiga att möta. Båda har stått för smått fantastiska prestationer mellan varven. Båda behöver jobba lite på jämnheten, men den brukar komma med åldern. Båda är unga och har en fantastisk framtid inom futsal, om de väljer den vägen.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img