Målkalas i Örebro

Idag spelade fjolårets SM-fyra ÖSK Futsal en träningsmatch mot division 1-laget IFK Söderhamn. Söderhamn hade tidigare under dagen spelat en match mot Örebro Futsal Club. Den matchen slutade 26-0 till ÖFC.

Sammanfattning

ÖSK inleder starkt, snor bollen från Söderhamn och ett kombinationsspel ger 1-0 efter 27 sekunder. ÖSK utökar ledningen på samma sätt direkt efter avspark. Det är spel mot ett mål och Söderhamn vet inte hur dem ska hantera ÖSK:s aggressiva press. Lagen går till paus med 24-2 till ÖSK. Söderhamns två mål kommer efter slarv framför ÖSK:s mål.

Matchbilden i andra halvlek är i princip densamma som i första halvlek med målkalas för närkingarna. Matchen slutar 55-2 till ÖSK och bäst på planen är Söderhamns målvakt trots alla insläppta mål.

Matchfakta: ÖSK Futsal – IFK Söderhamn
1-0 Ergin Bajrami