Landslagsmeriterad spelare klar för Söder

Söder Futsal har den senaste tiden värvat flitigt inför SFL-debuten. Besim Kunic, Daniel Jafarneiad, Cristian Mercado och Kasper Kajermo har plockats in. Nu har nykomlingen gjort klart med ännu en spelare.

Spelaren som är klar för Söder är Benyam Seyoum. Seymon var en lovande talang i Hammarby IF som ung, med flera ungdomslandskamper på meritlistan. Som senior blev det spel i Superettan med IF Sylvia och en sejour med norska Dahle IF. Inom futsal har Seymon ett SM-brons med Älta FC som främsta merit.

Söder Futsals tränarpar Lars Åkerlund och Jocke Eriksson är mycket nöjda med sitt nyförvärv:

– Vi är oerhört glada att få in Benyam i laget. Det lugn och den trygghet som han utstrålar på planen kommer vi ha stor nytta av när det hettar till i serien, säger duon till klubbens hemsida.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img