Förbundskaptenen ska rädda kvar klubben i Superettan

”Fyra matcher kvar. Fyra chanser kvar. Nye tränaren Charbel Abraham vill se mod, energi och brinnande supportrar i ryggen”, börjar inlägget på Assyriska FF:s hemsida.

Med fyra matcher kvar att spela är Assyriska i en jobbig position i Superettan. På nästjumboplatsen, med två poäng upp till kvalplats, har nu klubben allt att spela för.

Charbel Abraham, som i futsalsammanhang är desto mer känd för sin roll som förbundskapten i det svenska landslaget, tog nyligen upp sitt Skövde AIK till division 1. Strax därefter hörde Assyriska av sig.

– Jag fick frågan och gjorde allt jag kunde för att lösa det, trots kort varsel och många pusselbitar som var tvungna att falla på plats. Min arbetsgivare och även Skövde AIK hjälpte mig att göra det möjligt, säger han till sin nya klubbs hemsida.

– Jag är medveten om situationen, men eftersom jag sett Assyriska vid flera tillfällen har jag sett att det finns kvalitet. Utifrån de kvaliteterna tycker jag att det inte speglar placeringen i tabellen. Assyriska hör hemma i Superettan och jag är här för att göra allt jag kan och få med mig alla för att det ska förbli så.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img