Skräll i sista kvartsfinalen

I den sista kvartsfinalen ställdes Täfteå IK mot Nol IK. I den andra hallen spelade Borås AIK mot Örebro FC.

Händelser

Nol IK kontrar direkt efter avspark och en benparad räddar norrlänningarna från ett underläge. Täfteå rullar boll och missar en öppen chans, laget fortsätter sedan att skapa oro framför Nols mål utan att näta. Istället tar Nol ledningen efter ett skott på nära håll. Täfteå kvitterar direkt och Nol försöket på snabb replik.

Täfteå får ett läge på omställning som räddas av en benparad. Spelet svänger sedan fram och tillbaka.

Täfteå gör en sista anstormning innan paus och radar upp skott efter skott, ett inspel ger avslut precis utanför krysset.

I andra halvlek byter lagen lägen med varandra. Ett inspel från kanten ger skottläge men räddas av Nols målvakt. Nol utökar sedan ledningen genom Olsusson som kommer runt på kanten.

4-1 kommer sedan efter efter en omställning högt upp på planen. Täfteå försöker komma ikapp men tvingas ta en time out, som ger effekt då laget jobbar sig in i matchen och kan göra två snabba mål. Nol tar time out men åker på ett mål och upphämtningen är ett faktum.

Täfteå kontrollerar matchen mot ett stressat Nol, det sistnämnda laget tar ledning på en hörnvariant signerat Olausson. Västgötingarna kan sedan hålla tät i slutskedet av matchen.

0-1 Joakim Olausson
1-1 Robin Arestav