Foto: Örebro FC.

Örebro FC har varit ganska anonyma när det gäller förändringar i spelartruppen – fram tills nu.

På kort tid har de hunnit presentera en handfull nyförvärv, vilket du hittar mer om här.

Nu står det också klart att nyförvärv nummer sex är i hamn. Det handlar om 22-årige Stefan Hannasson, aktiv i division 2-klubben Örebro Syrianska.

”Vi tror Steffe kommer passa bra in i klubben då han är en fantastisk lojal lagspelare och där vi även hittar skills som bra teknik, en magisk högerfot och en grym speluppfattning”, skriver klubben på hemsidan.

Även spelaren själv är nöjd med valet av klubb.

– Valet var inte alls svårt då jag känner de flesta spelarna och gillar klubbens sätt att lira futsal. ÖFC har värvat klokt och vi har alla ett gemensamt mål, så jag är taggad.

3 KOMMENTARER

  1. […] Örebro FC har varit ganska anonyma när det gäller förändringar i spelartruppen – fram tills nu. På kort tid har de hunnit presentera en handfull nyförvärv, vilket du hittar mer om här. Nu står det också klart att nyförvärv nummer sex är i hamn. Det handlar om 22-årige Stefan Hannasson, aktiv i division 2-klubben Örebro Syrianska. ”Vi tror Steffe kommer passa bra in i klubben då han är en fantastisk lojal lagspelare och där vi även hittar skills som bra teknik, en magisk högerfot och en grym speluppfattning”, skriver klubben på hemsidan. Även spelaren själv är nöjd med valet av… Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Ännu ett nyförvärv till Örebro – sjätte på kort tid. […]

Comments are closed.