Duo presenterad av Nacka Juniors

Nacka Juniors FF slutade på en fjärdeplats under fjolåret i SFL Norra. I en intervju med Futsalmagasinet visar de tydligt att de vill nå högre än så i år.

Nyligen presenterade klubben också två stycken nyförvärv, som en del i årets satsning.

Spelarna det handlar om är Roy Sevgili och Durim Berisha. Sevgili spelar fotboll med Akropolis i division 1, medan Berisha spelat i klubbar som Syrianska FC och IFK Värnamo.

Roy Sevgili.
Roy Sevgili.

– Vi är mycket stolta över värvningen. Jag har hört gott om honom under flera år men det var först nu det öppnades upp för en konkret diskussion mellan båda parterna och allt föll väldigt naturligt. Roy känner många av spelarna i laget sedan tidigare och är högt skattad bland dessa, vilket är en viktig faktor när vi värvar spelare, säger tränaren Mounir Riahi om Sevgili till klubbens hemsida.

Alejandro Fernandez, också tränare i klubben, om Berisha:

Durim Berisha.
Durim Berisha.

– Jag är glad över att Durim äntligen har hittat hem. Vi har haft som mål att skapa ett lag som till stor del består av spelare från kommunen, just för att kunna visa upp att det finns kunskap, ödmjukhet och rätt värderingar här. Durim utstrålar alla dessa komponenter och vi är väldigt glada över att han äntligen valt att satsa på futsal.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img