SIF förlänger med poängmaskin: ”Viktigt för oss”

Skoftebyns IF fortsätter att knyta upp truppen för kommande säsong i SFL. Helgens träningsmatch mot FC Lidköping United blev en enkel resa, och det utan lagets poängmaskin, Fredrik Sundström.

Färskast av alla underskrifter på Nysätra i Trollhättan är den med Fredrik ”Fidde” Sundström, en 27-årig allround-spelare. Han var Skoftebyns tredje bästa poängspelare förra säsongen, med 6 mål och 8 assist på 11 matcher. 2014 gjorde han sex poäng på åtta matcher och nu går han in i sin tredje SFL-säsong.

Fredrik Sundström. Foto: Skoftebyns IF.
Fredrik Sundström. Foto: Skoftebyns IF.

– ”Fidde” var en av våra bästa spelare förra året. Han är väldigt bra både defensivt och offensivt. Fredrik har stora ledaregenskaper och är en viktig person i vår grupp, berättar Skoftebyns tränare, Daniel Andersson.

Skoftebyn har lagt ner mycket kraft på att behålla de spelare som gjorde laget så framgångsrikt förra säsongen. Då var man bara 2 poäng ifrån att nå slutspel.

– För oss är det viktigt att vi får ha kvar alla spelare från föregående säsong. Vi hade en fantastisk sammanhållning och där är ”Fidde” viktig såklart.

– Truppen har varit klar länge, men vi har några nya spelare som kommer presenteras lite närmare inpå seriestarten, avslöjar Andersson.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img