Malmö förlänger med en landslagsman & en rutinerad räv

Malmö City FC har nu säkrat upp två spelare även för nästa säsong. Det är landslagsmannen Patrik Burda och den rutinerade teknikern Faruk Senli.

Under veckan har det blivit klart att Patrik och Faruk spelar för Malmö ännu en säsong. Det är två rutinerade rävar som kommer kunna bistå Malmö City med mycket rutin.

– Jag är en gammal räv, så jag får bidra med rutin och glädje, berättar Faruk till Malmös hemsida.

– Jag har en bra vänster fot, stort hjärta och bra teknik.

Den andra gubben som förlänger är Patrik Burda som är uttagen till den Svenska Landslagstruppen.

Jag har tillhört Malmö City FC sedan uppstarten och vi har fått in ett bra gäng med nya och gamla spelare samt en ny tränare i (Kristian) Legiec så valet var i princip solklart. Som futsal spelare så skulle jag beskriva mig själv som en snabb spelare med bra spelförståelse jag har en bra blick för spelet och kan läsa av en situation snabbt. Teknisk spelare som även kan göra något oväntat här och där, men tänker på lagets bästa i första hand och ger alltid 110 % på planen, säger Burda till samma hemsida.

 

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img