Foto: IK Sleipner

Norrköping Futsal Klubb har nu säkrat upp en riktig klasspelare inför seriestarten i november. Det är den förre landslagsspelaren Johan Roxström som ansluter till SFL-klubben, efter att ha spelat fotboll i Lindö FF och IK Sleipner de senaste säsongerna. Rocky som han kallas, spelade i SFL med Norrköping under debutsäsongen 14/15.

– Med sin rutin från landslaget (12 matcher) och sitt kunnande så är det ett bra tillskott, och efter årets säsong i Sleipner så säger Rocky själv att han aldrig varit bättre tränad vilket gör att det blir extra spännande att se honom, berättar tränaren Mufad Bajraktarevic för Futsalmagasinet.

1 KOMMENTAR

  1. […] Norrköping Futsal Klubb har nu säkrat upp en riktig klasspelare inför seriestarten i november. Det är den förre landslagsspelaren Johan Roxström som ansluter till SFL-klubben, efter att ha spelat fotboll i Lindö FF och IK Sleipner de senaste säsongerna. Rocky som han kallas, spelade i SFL med Norrköping under debutsäsongen 14/15. – Med sin rutin från landslaget (12 matcher) och sitt kunnande så är det ett bra tillskott, och efter årets säsong i Sleipner så säger Rocky själv att han aldrig varit bättre tränad vilket gör att det blir extra spännande att se honom, berättar tränaren Mufad Bajraktarevic för Futsalmagasinet. Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: ”Rocky” är tillbaka. […]

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.