Resultat: ÖSK Söder – Torslanda IK

Torslanda IK spelade under lördagen en träningsmatch mot ÖSK Futsal. Den matchen kan ni läsa om här.

Några timmar efter ÖSK-matchen var Fredrik Augustins mannar tillbaka i Idrottshuset för en andra match mot Örebro SK Söder. Den matchen slutade 6-3 till Torslanda.

– Efter totalt 5 h Futsal idag, avslutar vi med en fin seger mot Örebro Söder med 6-3 målskyttar: Hampus Furublad 2st Hannes Tunås 1st, BK Junior 1st, Tobias Haglund 1st Riktigt tuff dag, upp 04:30 för avfärd. Träning 09:00-11:00 därefter teori fram till 12:30, match 13:30, match 15:30. Otroligt givande dag där totalt 5 st som är ny i laget fick visa vad dom gick för. Resultatmässigt totalt ointressant med tanke på veckan vi har haft, skriver Torslanda IK på sin facebook-sida.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img