Brödrapar förlänger med Täfteå IK

Umeå-klubben Täfteå IK har i dagarna presenterat en förlängning av Philip och Albin Näslund. Duon beskrivs som två hårt arbetande spelare med stora hjärtan för Täfteå.

– Den äldre brodern, Philip är som sagt en veteran i SFL trots att han är född 1997. Han gör nu sin tredje säsong i Sveriges högsta liga och har varje säsong blivit bättre och bättre. Poängproduktionen är stabil och till denna säsong känns det som det kommer lossna rejält i den aspekten, för hårt jobb lönar sig alltid! skriver tränaren Magnus Lönnberg på klubbens hemsida.

Foto: Täfteå IK
Philip Näslund i kamp med Kerar Al-Hamed. Foto: Täfteå IK

– Albin som nyss fyllt 16 och kom in i laget förra säsongen och han visade direkt att han har en stor framtid i futsal. Det har inte blivit så mycket action i SFL utan det var mer för att se och lära förra säsongen. Till denna säsong har han mer erfarenhet och han visade på cupen i Örebro att han förr eller senare kommer göra stor succé i SFL.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img