Landslagsspelaren skadad: Missar hela säsongen

Örebro SKs nyförvärv och den Irakiske landslagsspelaren Kerar Al-Hamed är skadad. Det var under träningen på måndagskvällen som Kerars hälsena gick av.

Troligtvis är det så att jag missar hela säsongen. Det verkar vara en lång process med rehab. Just nu är det bara tomt och jag tror inte jag förstår än vad som har hänt, berättar Al-Hamed för futsalmagasinet.

Kerar kom till Örebro inför denna säsongen, från KFUM Linköping Futsal, där han varit tongivande och lagkapten i två säsonger. Han spelar även i det Irakiska futsal-landslaget och kommer missa en samling med dem.

– Allt har känts så bra, kommit in kanon i ÖSK-familjen och det är knappt två veckor kvar till seriepremiären. Jag skulle ha åkt ner till Irak på träningsläger i slutet av januari med landslaget också. Så just nu är det väldigt tungt och tomt. Men jag hoppas att jag kommer tillbaka starkare än någonsin.

 

Vi hoppas verkligen att Kerar tillfrisknar snabbt och kan fortsatt bidra med sin glädje på arenorna runt om i Sverige.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img