Örebro krossade nykomlingen i genrepet

1

ÖSK Futsal fick ett minst sagt bra genrep inför den stundande futsalsäsongen.

Under onsdagskvällen spelade laget borta mot nykomlingen Skövde United. Segrande ur striden gick Örebro – och det ganska komfortabelt.

Segersiffrorna skrevs till slut till hela 15-2 (7-2). Det, trots att Dana Kuhi och Simon Johansson vilades inför helgens landskamper.

Matchfakta

Målskyttar, ÖSK: Alen Rastoder 3, Haval Madhi 3, Anderson 2, Senad Berisha 2, Charlie Marlowe 2, Jacob Nilsson, Pajtim Abazi, Simon Blomqvist.

Målskyttar, Skövde: Inga uppgifter.

1 KOMMENTAR

  1. […] ÖSK Futsal fick ett minst sagt bra genrep inför den stundande futsalsäsongen. Under onsdagskvällen spelade laget borta mot nykomlingen Skövde United. Segrande ur striden gick Örebro – och det ganska komfortabelt. Segersiffrorna skrevs till slut till hela 15-2 (7-2). Det, trots att Dana Kuhi och Simon Johansson vilades inför helgens landskamper. Matchfakta Målskyttar, ÖSK: Alen Rastoder 3, Haval Madhi 3, Anderson 2, Senad Berisha 2, Charlie Marlowe 2, Jacob Nilsson, Pajtim Abazi, Simon Blomqvist. Målskyttar, Skövde: Inga uppgifter. Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Örebro krossade nykomlingen i genrepet. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.