Örebro SK inför matchen mot Skövde United.

ÖSK Futsal fick ett minst sagt bra genrep inför den stundande futsalsäsongen.

Under onsdagskvällen spelade laget borta mot nykomlingen Skövde United. Segrande ur striden gick Örebro – och det ganska komfortabelt.

Segersiffrorna skrevs till slut till hela 15-2 (7-2). Det, trots att Dana Kuhi och Simon Johansson vilades inför helgens landskamper.

Matchfakta

Målskyttar, ÖSK: Alen Rastoder 3, Haval Madhi 3, Anderson 2, Senad Berisha 2, Charlie Marlowe 2, Jacob Nilsson, Pajtim Abazi, Simon Blomqvist.

Målskyttar, Skövde: Inga uppgifter.

1 KOMMENTAR

  1. […] ÖSK Futsal fick ett minst sagt bra genrep inför den stundande futsalsäsongen. Under onsdagskvällen spelade laget borta mot nykomlingen Skövde United. Segrande ur striden gick Örebro – och det ganska komfortabelt. Segersiffrorna skrevs till slut till hela 15-2 (7-2). Det, trots att Dana Kuhi och Simon Johansson vilades inför helgens landskamper. Matchfakta Målskyttar, ÖSK: Alen Rastoder 3, Haval Madhi 3, Anderson 2, Senad Berisha 2, Charlie Marlowe 2, Jacob Nilsson, Pajtim Abazi, Simon Blomqvist. Målskyttar, Skövde: Inga uppgifter. Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Örebro krossade nykomlingen i genrepet. […]

Comments are closed.