INFÖR SFL: ”Publiken kommer se en markant skillnad mot föregående säsonger”

Första året åkte dem ur serien, året därpå fick dem en friplats och överraskade alla med en femte plats. Denna säsong har många förväntningar på Norrköping Futsal Klubb som dessutom får spela sina hemmamatcher i Mässhallen igen. Futsalmagasinet tog pulsen på tränaren Mufad Bajraktarevic.

Vad har ni fokuserat på inför den här säsongen?

– Vi har lagt mycket fokus på att få en bra gruppdynamik. Vi har även haft mycket teori nu inför SFL.

Målsättning för den här säsongen?

– Vi jobbar med flera målsättningar och gemensam faktor för alla är att hela tiden utvecklas och bli bättre på alla plan.

Vilka lag går vidare till slutspel i respektive serie?

– IFK Göteborg och IFK Uddevalla i den södra serien. I norra serien så är ju Örebro SK redan klara. Bakom dem är det tight, där jag tycker att alla lagen verkar vara bättre än föregående år, men tror Örebro FC kan överraska i år och ta andraplatsen.

Vilka spelare bör publiken ha en extra koll på?

– Vi har många individuellt duktiga och sevärda spelare, men om jag bara får välja två så blir det bli Patrik Ayala som i år kan få ett ordentligt genombrott och Igge som missade nästan halva säsongen förra året och ändå hann göra 20 mål.

Vad kan publiken förvänta sig när dem besöker Mässhallen denna säsong?

– Denna säsong får vi spela våra matcher i Mässhallen vilket var viktigt då Ektorpshallen var under all kritik. En målsättning som klubben har är att förbättra arrangemanget kring våra matcher. Jag tror publiken kommer se en markant skillnad mot föregående säsonger.

Norrköping Futsal Klubb

Hemmaarena: Mässhallen
Tränare: Mufad Bajraktarevic och Kimenga Kitambala
Fjolårets placering: Femte placering i SFL Norra.
Skyttekung: Ignatius Malki

Nyförvärv

Ahmad Atallah, Tarik Hamza (Båda IFK Norrköping), Johan Roxtröm (IK Sleipner), Ahmad Samiz (Finspång BK) och Alen Nailovic (Ektorp Talents)

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img