Andra nyförvärvet klart

2

KFUM Linköping har under dagarna presenterat sitt andra nyförvärv som heter Blend Ali. Ali spelar fotboll i Linköpingsklubben Hjulsbro IK. Detta har han att säga om sin nya klubb:

– Det känns bra att komma till KFUM och att få spela i futsalallsvenskan. Jag älskar futsal och att få möjligheten att spela på en så hög nivå ser jag som en rolig utmaning. Dessutom sköna grabbar som ger 110% på varje träning och det gör att man kämpar för varandra, säger Ali till klubbens Facebook-sida.

2 KOMMENTARER

  1. […] KFUM Linköping har under dagarna presenterat sitt andra nyförvärv som heter Blend Ali. Ali spelar fotboll i Linköpingsklubben Hjulsbro IK. Detta har han att säga om sin nya klubb: – Det känns bra att komma till KFUM och att få spela i futsalallsvenskan. Jag älskar futsal och att få möjligheten att spela på en så hög nivå ser jag som en rolig utmaning. Dessutom sköna grabbar som ger 110% på varje träning och det gör att man kämpar för varandra, säger Ali till klubbens Facebook-sida. Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Andra nyförvärvet klart. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.