Junior får chansen i Linköping

1

KFUM Linköping fyller på sin SFL-trupp med en junior, nämligen Hussein Al-Hamed. Känner ni igen efternamnet? Ja, Hussein kommer från samma familj som ÖSK-spelaren Kerar Al-Hamed.

På KFUM:s facebook-sida beskriver Hussein sig själv som en spelare med ett bra avslut, och som kan göra oväntade saker på planen. Han tror också att laget har en bra chans i SFL:

– Jag tror faktiskt på oss. Vi har en smart tränare och en riktigt stark grupp.

1 KOMMENTAR

  1. […] KFUM Linköping fyller på sin SFL-trupp med en junior, nämligen Hussein Al-Hamed. Känner ni igen efternamnet? Ja, Hussein kommer från samma familj som ÖSK-spelaren Kerar Al-Hamed. På KFUM:s facebook-sida beskriver Hussein sig själv som en spelare med ett bra avslut, och som kan göra oväntade saker på planen. Han tror också att laget har en bra chans i SFL: – Jag tror faktiskt på oss. Vi har en smart tränare och en riktigt stark grupp. Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: Junior får chansen i Linköping. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.