Landslagsmålvakten blir deras sista nyförvärv

I torsdags blev det klart, Örebro SK tar in dövlandslagets målvakt Ludvig Norberg, som säsongens sista nyförvärv. Han har spelat för det svenska landslaget vid två EM-slutspel och ett VM.

Han har tränat med oss och spelat några träningsmatcher. Kändes naturligt att plocka in Ludvig Norberg. Nu går han in och krigar om en plats tillsammans med våra andra målvakter, berättar Örebros sportchef, David de Fataki.

Tränaren Leif Järnkvist är imponerad av Norberg som kommer bära tröjnummer 1.

Ludvig är en rutinerad målvakt med en mycket bra kastarm. Jag känner honom väl och jag vet hans kapacitet när han är i högform. Han är dessutom en mycket bra kille utanför planen. Har haft honom som målvakt i både VM och EM med dövas landslag i futsal.

På söndag är det seriepremiär för Örebro, då återstår det att se om det är Norgberg som vaktar kassen.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img