Svängig match avgjordes i sista sekund

Det var en historisk hemmamatch för FC Mellerud, som nykomlingar i Svenska Futsalligan, när man mötte Torslanda IK. Men även om publiken i välfyllda Rådahallen var glada till en början, så gick de hem med tom blick.

Första halvlek var en svängig historia där Mellerud dominerade första 17 minutrarna med några få undantag där Torslanda klev fram. Efter tre mål av hemmalaget verkade Torslanda bestämma sig för att vända på steken och gjorde även så inom loppet av 2 minuter strax före paus och kunde gå in i pausvilan med en 4-3 ledning, framför en chockad hemmapublik.

I andra så tog Mellerud tillbaka initiativet och vände till sin fördel igen men vid ledning 6-4 kom Torslanda ikapp.

Och i den skälvande sista sekunden, lex IFK Göteborg i Europa-spelet, så kunde Torslanda styra in 7-6 på hörna.

FC Mellerud – Torslanda IK 6-7 (3-4)

Målen, Mellerud: Valon Gashi 2, Anton Snibb, Florijan Fejzulovic, Simon Schullström, Iba Ramic

Målen, Torslanda: Fredrik Augustin 2, Tor Isaksson 2, Tobias Haglund, Andreas Jernarp, Björn Niklasson.

LÄS ÄVEN: De vann i säsongens målrikaste match