Målsnålt mellan Sverige och Finland

Det var en minst sagt tillknäppt historia mellan Sverige och Finland under fredagskvällens möte i Nordic Cup.

Den första halvleken bjöd visserligen på några heta chanser, men de båda målvakterna lyckades hålla tätt. Halvlek nummer ett slutade 0-0.

I den andra halvleken fortsatte spelet att vara jämnt. Inte förrän tio minuter in i den andra halvleken kom matchens första mål, och det var för grannlandet Finland. 1-0 för favorittippade Finland alltså, och det gjordes genom Mikko Kytölä.

Sverige skapade sedan ett par riktigt heta chanser. Bland annat chippade Kristian Legiec ett skott som tog i stolpen.

Men det ville sig inte riktigt för Sverige, och inte heller hjälpte det sedan att plocka ut målvakten i slutet.

Matchen slutade 1-0 till Finland, som nu med största sannolikhet också tagit hem hela Nordic Cup. Finland, med tre spelade matcher, har tagit full pott, medan Sverige har tagit en poäng på sina två matcher.

Nästa match för Sverige är under lördagseftermiddagen mot Norge.