Toppen mot botten i målrikt Stockholmsderby

Falcao Stockholm är tillbaka på banan igen efter skräll-förlusten i lördags mot KFUM. För Nackas del var detta ännu en förlust att lägga till på kontot som ser allt dystrare ut.

Söndag-kväll och Stockholmsderby, inte helt fel. Till råga på allt så innehöll matchen både spänning, snygga mål och dramatik.

Hemmalaget Nacka tog ledningen i Nacka Bollhall genom Ammar Ahmed i vad som absolut kan nomineras till årets mål. Dock kvitterade serie-tvåan Falcao precis före pausen.

Den andra halvleken började lungt innan det small till i den 24:e minuten. Falcao hade vänt underläge till 2-1 genom Fredrik Notice. Minut senare var det dags för förre Nacka-spelaren Josef Rakez att göra sitt mot sina gamla lagkamrater, när han satte 3-1. Det hann även bli 4-1 innan Nacka började jobba in sig i matchen till 4-3. Men Falcao stod pall för trycket från hemmalaget som dock bara har en poäng upp till säker mark i SFL Norra.