Skoftebyn segrare i anrika Mellandagscupen

Efter flera om och men kunde Skoftebyn stå som segrare i Mellandagscupen i Trollhättan. Det var 40-årsjubileum för turneringen som vanns av FC Trollhättan förra året.

Regerande mästarna slogs ut redan i gruppspelet, då såg det ut som att SFL-laget Skoftebyn skulle få en lättare väg till final. Men när slutspelet väl drog igång började man med två 0-0 matcher i slutspelsgruppen. Till sist kunde man tvåla till Upphärad me 4-0 och vinna slutspelsgruppen.

I semifinal blev Göta BK en mumsbit efter 3-0 för de vitklädda Skoftebyn. Men finalen blev desto tyngre. Efter en mållös match efter fulltid och en lika mållös förlängning fick det hela avgöras på straffar, mot värdlaget Trollhättan Bois.

Matchvinnare, på straff, blev tillslut 16 år gamla Alexander Almqvist som satte den avgörande straffen för Skoftebyn.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet analyserar division 1-serierna, med start i Södra Götaland

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img