Etéus: ”Publiken hjälpte mig en del”

Att en fullsatt hall och hängivna supportrar betyder mycket för våra lag, råder det ingen tvivel om. I det tredje avsnittet av podden Stolpe In delar förre storspelaren Mathias Etéus med sig om sina erfarenheter där publiken har varit en extra spelare på planen:

– Förra säsongen hjälpte publiken mig en hel del. Jag kommer ihåg att vi hade mött Gothia FF på lördagskväll och skulle upp till Trollhättan på söndagsförmiddag och spela match. Det var knappa tolv timmar mellan matcherna kändes det som, men det var väl sexton-sjutton timmar mellan matcherna och man var riktigt seg där när man åkte upp och satte sig i bilen upp till Trollhättan, men sen när publiken var där och började sjunga och greja, då taggade jag till riktigt ordentligt, berättar Etéus i Stolpe In.

Etéus berättar också om ett minne från en match där publiken kryddade på inramningen lite extra:

– Det var samma borta mot IFK Uddevalla kommer jag ihåg. Då började blåvitt-publiken att dra igång: Ge mig ett I, då svarade Uddevalla-publiken, och när båda publiken hade sagt: IFK, då drog Göteborgssupportrarna igång med ett: GÖTEBORG! Så de lurade Uddevallasupportrarna och det var sånna saker som gjorde så att man påverkades och man tyckte att det blev roligare med en helt annan stämning på läktaren, vilket gör att man taggade till som spelare lite extra.

Det tredje avsnittet av Stolpe In hittar ni här!

LÄS ÄVEN: Se höjdpunkterna från mötet mellan Malmö City FC – IFK Göteborg

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img