Deppig seger för Norrköping

Medans Jacob Nilsson och hans lagkamrater i Örebro SK Futsal firade segern i Umeå, så var det dessto deppigare i Mässhallen och bland spelarna i Norrköping Futsal Klubb. En seger för Täfteå hade betytt att Norrköping vid seger hade skuggat ÖSK Futsal inför slutomgången.

Trots ett antiklimax så skulle ändå en match spelas och denna gång stod Söder Futsal för motståndet, och trots tunga huvuden innan matchen så är det hemmalaget som går till paus med ledning.

I andra halvlek höjer Norrköping växeln och vid ställning 7-2 är segern klar, några tröstmål får dock gästerna in.

Med en omgång kvar är Örebro SK Futsal i princip klara för slutspel med tre poäng före Norrköping. Skulle Norrköping vinna sista matchen som är mot ovannämnda ÖSK, då blir det målskillnaden som avgör och i dagsläget har ÖSK en målskillnad på 65-40 mot Norrköpings 63-58. En tuff uppgift för östgötarna.

I bottenstriden gick Söder Futsal upp på kvalplats, detta på målskillnad där stockholmarna har en målskillnad 42-61 mot Täfteå IK:s 46-66.

Matchfakta:

Norrköping FK – Söder Futsal 7-5 (2-0)

Målskyttar, Norrköping FK: Esat Jashari 2, Patrick Ayala, Ahmad Samiz, Azad Eliassy, Alen Nailović, Elmir Bajraktarevic.

Målskyttar, Söder Futsal: Srecko Baic 3, Aleksandar Tomevsk 2

LÄS ÄVEN: Sköve United petade Mellerud

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img