Äntligen! Få notiser från Futsalmagasinet i din enhet!

Futsalmagasinet tar ytterligare steg i utvecklingen och växer för varje dag som går. Denna gång genom att erbjuda våra läsare så kallade pushnotiser i sin enhet. Detta för att du som läsare alltid skall vara först med att få det färskaste nyheterna från Futsalsverige.

Redaktör Tobias BW Granberg, ansvarig pushnotiser:

– Pushnotiser är ett fantastiskt sätt för oss att kunna nå ut till våra läsare. I dag når vi främst våra läsare via Facebook när vi delar en artikel. Något som kan vara problematiskt då saker tenderar att försvinna i mängden. Med notiser garanterar vi att du som läsare alltid får veta när vi har postat ett färskt inlägg. Dessutom möjliggör det även sådant som liverapportering.

I nuläget stödjer notiserna Chrome och Firefox för Windows, Android och Mac OS. Med Mac OS kan du även få notiser i Safari. Detta gör att du som användare av en Android eller Windows-telefon, PC eller Mac kan få senaste nytt från Futsalmagasinet via pushnotiser.

– Anledningen att vi inte kan erbjuda denna tjänster till alla er som har iOS som operativsystem (iPhone, iPad) är att Apple inte stödjer pushnotiser via webbläsare än. Vi jobbar febrilt på att hitta en lösning.

– Detta är bara ett av flera steg i utvecklingen av Futsalmagasinet. Vi har sedan tidigare rekryterat nya skribenter, lanserat en podd och börjat livesända på Facebook. Med denna satsning vill vi visa att vi inte stannar där, utan fortsätter att utvecklas mot att bli Sveriges bästa nyhetsförmedlare av futsal.

Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till [email protected]

Nedan hittar ni en guide hur ni går tillväga för att få notiser till er enhet:

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img