Basberber: ”Bra utgångsläge inför returen”

Under fredagskvällen tog Hammarby IF emot Söder Futsal i den första matchen i SFL-kvalet. Detta var även en match som ”Bajen” vann med 3-1, vilket ger klassikerföreningen en  god fördel inför returmötet som spelas den 26 februari.

ANNONS: Här hittar du oddsen för SM-slutspelet

– Riktigt skön seger. En bra prestation i första halvlek där vi borde ha tryckt in en boll till. I andra halvlek blir vi lite mera statiska och bekväma, vilket gör att Söder letar sig in i matchen igen. Skönt att vi lyckas göra 3-1-målet och har ett bra utgångsläge inför returen nästa söndag, säger en glad Basberber till Hammarby IF:s hemsida.

– Tack alla som kom ner och stöttade, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Fördel för Hammarby inför returen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img