Örebro FC föll på målsnöret: ”Tänker på det varje dag”

Örebro FC föll i den första semifinalen mot Borås AIK med 7-5 – hemma i Örebro. När sedan returen spelades i Borås var det dock ÖFC som gick segrande ur striden. 3-1 vann de med i Boråshallen, och därmed blev det slutgiltiga resultatet 8-8.

Det blev dock Borås som tog sig vidare till final – tack vare regeln om fler gjorda bortamål. En rejäl käftsmäll för Örebro, som verkligen föll på målsnöret. Ett mål till hade tagit dem till final.

– Ärligt talat så tänker jag på det varje dag att vi är ett mål ifrån. Det känns fortfarande lite jobbigt för min del. Men är så stolt över alla spelare och ledare ändå, och alla runtomkring i ÖFC, berättar Senad Berisha för Futsalmagasinet.

Just Senad gjorde stora avtryck i semifinalmötena. På två matcher satte han dit fem av Örebros åtta mål. Men han känner sig ändå inte nöjd.

– Vi borde sätta våra lägen som vi ska sätta i den första halvleken. Men samtidigt så ville vi spela mycket jokerspel och då gjorde vi det väldigt bra. Vi ska egentligen göra mer mål i andra halvlek med tanke på vilka lägen vi har i matchen. Men vi var klart bättre än dem i andra.

ANNONS: Här hittar du oddsen för SM-slutspelet

Visst, Örebro kunde gjort fler mål i Borås. Men samtidigt kanske det var hemma i Örebro som matchen gick förlorad.

Håller du med om det?

– Vi ska bara inte förlora i den första matchen. Vi bjuder in dem och vi släpper in alldeles för billiga mål i första matchen. Returmötet var det en helt annan match. Där är det vi som äger matchen och får in fler mål på deras hemmaplan. Det var bara att bollen inte ville in på slutet och att vi får skärpa oss i våra lägen när det gäller sådana matcher.

Han fortsätter:

– Men annars så är jag väldigt stolt och få spela för ÖFC och få vinna serien i SFL och vara bäst i stan. Vi kommer vara starkare nästa år. Jag tackar alla runt ÖFC som har hejat fram oss.

LÄS ÄVEN: ”Det är bara glädje” – Djurgården om avancemanget

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img