Nyhet: Lyssna på Stolpe In via acast

Säsongen må vara över men bara för det så lägger inte redaktionen ner. Tvärtom. Nu börjar det viktiga försäsongsarbetet inför nästkommande säsong.

En nyhet vi kan presentera idag är att du som användare av podcastappen ”acast” kan följa podden Stolpe In, i din iPhone, Android eller via webbläsaren. Är du inte en användare kan du enkelt ladda ner appen via App Store eller Google Play. Du kan också hitta dit på acast.com i webbläsaren.

Redaktör Tobias BW Granberg, som även är ansvarig för podden, kommenterar:

– Detta är ytterligare ett sätt för oss på Futsalmagasinet att nå ut till våra läsare och även erbjuda vår podd, enkelt och bekvämt, till dig som vill lyssna.

– Vi jobbar även med att fixa så podden skall finnas på iTunes, då vi vet att många använder just iTunes för att lyssna på olika poddar.

För tillfället ligger fyra avsnitt ute, där de två andra läggs upp inom kort. Prenumerera gärna för att alltid få senaste avsnittet av Stolpe In direkt i din enhet!

Hur hittar man till podden då? Sök helt enkelt på ”Stolpe In” så bör du hitta den, om du använder webbläsaren kan du hitta podden via denna länken: https://www.acast.com/stolpein

Poddarna som gjorts ligger även kvar på Youtube, för de som vill lyssna där.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img