Foto: Krister Melin

Säsongen är slut sedan tidigare men på olika platser i landet är maskineriet igång inför kommande säsong. Både i föreningar och på förbundsnivå.

Under tisdagseftermiddagen blev det klart att ett U18-landslag kommer att startas upp. Det handlar om ett landslag för döva och målsättningen för det nya landslaget är att delta i den första upplagan av U18-VM. Ett VM som spelas i Bangkok den 24 november – 3 december.

– Idag har Sverige väldigt många duktiga unga spelare i futsal och det vill vi gärna värna om. Därför tror vi att ett U18-landslag är ett steg i rätt riktning där våra talanger får känna på internationellt spel redan vid tidig ålder, skriver Svenska Dövidrottsförbundet på sin hemsida.

U18-landslaget kommer att ledas av Nabil Tebibel och Ali Attar.

LÄS ÄVEN: Toppa bettingformen med William Hill

2 KOMMENTARER

    • Hej Mohammad! Här kommer ett sent svar. Spelarna är redan uttagna till lägret vilket går att läsa om på Svenska Dövidrottsförbundets hemsida.

      Mvh Krister Melin

Comments are closed.