Klart: Nytt landslag bildas

2

Säsongen är slut sedan tidigare men på olika platser i landet är maskineriet igång inför kommande säsong. Både i föreningar och på förbundsnivå.

Under tisdagseftermiddagen blev det klart att ett U18-landslag kommer att startas upp. Det handlar om ett landslag för döva och målsättningen för det nya landslaget är att delta i den första upplagan av U18-VM. Ett VM som spelas i Bangkok den 24 november – 3 december.

– Idag har Sverige väldigt många duktiga unga spelare i futsal och det vill vi gärna värna om. Därför tror vi att ett U18-landslag är ett steg i rätt riktning där våra talanger får känna på internationellt spel redan vid tidig ålder, skriver Svenska Dövidrottsförbundet på sin hemsida.

U18-landslaget kommer att ledas av Nabil Tebibel och Ali Attar.

LÄS ÄVEN: Toppa bettingformen med William Hill

2 KOMMENTARER

    • Hej Mohammad! Här kommer ett sent svar. Spelarna är redan uttagna till lägret vilket går att läsa om på Svenska Dövidrottsförbundets hemsida.

      Mvh Krister Melin

Det går inte att kommentera på denna artikel.