Futsalmagasinet presenterar: Select Futsal cup – anmäl dig i dag

Futsalmagasinet kan som stolt mediapartner presentera en riktigt rolig nyhet för alla futsalälskare. En ny futsalturnering är på gång – och det är i högaktuella Halmstad.

Nyligen stod det klart att storaktören Halmstad BK går in i futsalen. Nu har Halmstad Inter FC valt att köra igång en helt ny futsalturnering i staden. Där bjuder de nu in de lagen som vill komma och få sig en ordentlig genomkörare. För det är nämligen så att nystartade Select Futsal cup kommer att spelas helgen innan SFL-premiären.

Det står nu också klart att Futsalmagasinet blir turneringens officiella mediapartner!

Turneringsansvarige Lars Jansson säger så här om hur idén till den här turneringen kläcktes:

– Idén kom efter att vi varit med i en cup i november förra året. I januari började jag fundera på att vi kunde haft en cup efter SFL i mars. Jag hann då inte få ihop de bitarna och la den på is. Jag hade då döpt den till Select Futsal cup 17, och då kom jag helt enkelt på att då kör vi den som uppladdning inför seriespelet, säger han och fortsätter:

– Så nu blir det veckan innan SFL, och två veckor innan division 1 och division 2. Det är ett väldigt passande datum att köra en sista styrkemätning för klubbarna. Och det hoppas jag att de ska tycka är bra.

Det här hoppas han ska bli en turnering som klubbar kommer för att vinna och därför finns fina priser i potten. Han tycker därför det är viktigt att kunna komma igång i år för att efter det utveckla turneringen till någonting ännu bättre.

– Lyckas vi med den här cupen i år, så tror jag bara att det kommer att bli bättre och bättre med tiden. Det gäller att få en bra start.

Målet är att då kunna få in ännu fler partners och göra prissumman ännu högre. Målet är att få turnering så betydelsefull som möjligt inför seriepremiären.

– Det ska vara något viktigt att spela om, och så mycket jippo över det. Det är kul att vinna ligan, och vi vill gärna skapa en cup med den hungern och den viljan över att vinna den.

Vill du veta mer om den här turneringen? Besök då turneringens officiella hemsida.

Anmälan till turneringen är nu öppen, och den hittar du HÄR.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img