Tuff kamp slutade i Djurgårdsfavör

Det var upplagt för en riktig batalj mellan två lag som ville ha revansch, efter att båda förlorat sina preimärmatcher i Örebro Open Futsal Cup. Efter en liten fördröjning, på grund av ett brandlarm, sattes matchen igång.

Det var två lag som ville mycket, där det skulle smällas rejält i närkamperna. Matchen gick fram och tillbaka, vilket lag som helst såg ut att kunna gå segrande ur. Djurgården hade intentioner, liksom Torslanda, men det hela resulterade i ett taffligt spel fram och tillbaka.

Målchanserna byttes mellan lagen och spelet gick fram och tillbaka. Det organiserade spelet fick lida, när kaos rådde på planen och många starka viljor gjorde allt i sin makt för att få hem en seger. Mot sluttampen av matchen provade Torslanda lyckan med jokerspel, utan resultat. Hemmalaget skulle visa sig vara lite vassare i avsluten och stabilare, vilket medförde att de gick segrande ur matchen.

Matchfakta:

Örebro Open Futsal Cup

Djurgården – Torslanda 5-3 (2-1)

Målskyttar, Djurgården: Niklas Söderberg, Daniel Aramesh, Kristoffer Khazeni, Andreas Tranquist 2

Målskyttar, Torslanda: Victor Edvardsen, Hampus Furublad 2

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img