Vega visade vägen för ÖSK

Örebro, med provspelande Angelo Vega i laget, ställdes mot ett Hammarby med spelande tränare Michel Basberber, i respektive lags andra match i Örebro Open Futsal Cup.

Hammarby IF spelade en tuff match under fredagen mot Torslanda, med ett fåtal spelare. Detta medförde att man inför matchen sade sig vara slitna, något som kanske också skulle påverka resultatet.

Vega, som vi är vana i att se i vitt ställ, däremot blått istället för svart som andrafärg, tog en plats som libero i ÖSK och skulle också leverera direkt. Däremot var det Hammarby initialt som tog taktpinnen, i en match mellan två organiserade lag. Båda lagen backade hem till halva planen för att vänta in motståndarna, något som också gjorde att båda lagen kunde ta det lugnt i speluppbyggnaden.

Hammarby öppnade målskyttet och hade många chanser, men lagkaptenen för dagen, Björn Andersson, skulle stå för ett par fina räddningar i ÖSK-målet.

Det skulle däremot vara Angelo Vegas tittfint som satte stor prägel på matchen, då han genom att titta på ett håll och slå passningen i djupet, friställde Erik Dahlbeck och det var kvitterat.

Båda lagen hade flertalet chanser, men det skulle vara på en fast situation Simon Blomqvist bomar in tvåan för ÖSK, i en match som lär ha sett annorlunda ut om Hammarby inte spelat en så tuff match dagen innan.

Matchfakta:

Örebro Open Futsal Cup

Örebro SK – Hammarby IF 2-1 (1-1)

Målskyttar, ÖSK: Erik Dahlbeck, Simon Blomqvist

Målskyttar, Hammarby: Rårsgar Majid

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img