Norrköping föll mot bosniskt lag

Lidköping United som kommande säsong kommer att tävla i division 1, har nyligen varit på ett träningsläger i Krakow. Förutom några träningspass så avverkade laget en match mot Kadra GAP som förlorades med 3-1.

Under onsdagen var det Norrköping FK:s tur att ha träningsläger i bosniska Tuzla, där en match mot Bosna Kompred var inbokad samma dag. En försenad flygavgång på fem timmar och tio timmars restid senare var laget framme i arenan i Tuzla, en halvtimme innan avspark.

LÄS ÄVEN: IK Oddevold ersätter Tina FC

Trots hungersnöd och krass uppladdning så står östgötarna upp mot hemmalaget som tar ledningen i minut 18.

I den andra halvleken tar Norrköping över matchen och skapar chanser utan resultat. Hemmalaget utökar sin ledning med åtta minuter kvar av matchen, och några minuter senare kommer reduceringen, som ett resultat av jokerspel. Trots nederlaget så är tränare Mufad Bajraktarevic nöjd med sitt lag.

– Kul att alla 13 spelare fick speltid. Under torsdagskvällen blir det ett lite tuffare test då vi möter Premijer Ligalaget MNK Zeljeznicar, säger han till Futsalmagasinet.

Matchfakta

Träningsmatch

Bosna Kompred – Norrköping FK 2-1(1-0)

Målskyttar, Norrköping FK: Elmir Bajraktarevic

LÄS ÄVEN: Lidköping United värvar

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img