IFK Uddevalla Futsal vann i hemmapremiären

Under söndagskvällen tog de regerande mästarna IFK Uddevalla emot Skövde United i sin premiär av SFL.

Hemmalaget IFK Uddevalla var laget som drog det längsta strået och kunde vinna matchen med 6-3 efter att ha haft ledningen med 3-1.

Uddevalla var också laget som började matchen piggast och skapade några halvchanser, och det tog åtta minuter innan nyförvärvet Bilal Moussa kunde göra 1-0 för hemmalaget. Sedan tog det inte många sekunder innan Uddevalla kunde göra 2-0 också. Skövde var inte helt ofarliga, man skapade lite småchanser och spelade jokerspel under stora delar av matchen och man kunde reducera till 2-1 genom Arian Domi.

LÄS ÄVEN: Norrköping vann premiären

Matchens delikatess bjöd hemmalagets lagkaptenen Granit Berisha på när han mycket snyggt lobbade in bollen från vänsterkanten in i borte krysset.

I den andra halveken var det Skövde United som startade bäst och piggast, och man fortsätter att spela ett jokerspel vilket gav utdelning direkt när man kunde både reducera och kvittera i matchen och då var ställningen 3-3.

Men det tog inte lång tid innan hemmalaget Uddevalla satte 4-3 och efter det så stod matchen och vägde lite, men Uddevalla kunde stänga matchen och vinna med 6-3.

LÄS ÄVEN: Drömstart på årets säsong för Borås AIK

Matchfakta

SFL Södra

IFK Uddevalla-Skövde United 6-3 (3-1)

Målskyttar, IFK Uddevalla: Mergim Berisha, Granit Berisha, Robert Bagger, Albert Hiseni, Jihad Nashabat, Bilal Moussa

Målskytar, Skövde United: Arian Domi, Alexsander Tasevski, Charbel Abraham

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img