GENOMGÅNG: Division 1 södra Svealand

Det är många nya lag i serien inför denna säsongen. Efter att Hammarby lämnade för SFL och Stockholms FC flyttades norrut, är det bara Kamratföreningarna Mariefred och Nyköping som vi känner igen sen förra året.

Oranje FK spelade förra året division 2, men förlorade kvalet till division 1 i våras, mot Afghanska FC. Men fick trots det en plats i division 1 och kommer denna säsong spela i Södra Svealand. Även Söder Futsalklubb känner vi igen sedan förra säsongen, då spelade laget i SFL Norra, men åkte ur efter kvalförlust mot Hammarby IF.

LÄS ÄVEN: Genomgång av division 1 norra Svealand

Lagen bytte plats och nu är Söder storfavorit till att vara topplag i serien, med en stark organisation i ryggen. Nya tränarduon värvades av sina föregångare Jocke Eriksson och Lars Åkerlund, som nu istället finns i föreningens kulisser.

Övriga lag i serien är IFK Aspudden-Tellus och Strängnäs Futsal Club.

Lagen

IFK Aspudden-Tellus
IFK Mariefred
IFK Nyköping
Oranje FK
Strängnäs Futsal Club
Söder Futsalklubb

LÄS ÄVEN: Genomgång av division 1 norra Götaland

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img